Økonomisk Rådgivning AS tar ditt personvern på alvor. Vi er behandlingsansvarlige og har ansvaret for at opplysningene vi har om deg brukes i tråd med personvernlovgivningen.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en bestemt person – for eksempel navn, fødsel- og personnummer, IP-adresse, e-postadresse og liknende. I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvordan vi bruker og beskytter dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har.

Denne erklæringen vil i hovedsak ta for seg hvordan vi behandler personopplysninger gitt via vår nettside. Alle våre kunder vil ved avtale om inngåelse av oppdrag få en databehandleravtale som beskriver vår rolle og ansvar som databehandler, samt bruk av underleverandør i forbindelse med oppdraget.

Formål med innhenting av opplysninger

Når du tar kontakt med oss via vårt kontaktskjema får vi opplysninger om ditt navn og din e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å kunne svare på henvendelsen din. Opplysningene du gir vil ikke bli delt med andre parter eller brukt til andre formål enn beskrevet i denne erklæringen.

Hvordan vi samler inn opplysninger

Opplysningene vi samler inn gis frivillig av deg gjennom kontaktskjemaet vårt eller ved direkte henvendelse til kontor/saksbehandler, vi samler ikke inn opplysninger om deg uten samtykke. Opplysningene fra kontaktskjema blir lagret i vårt mail-program frem til henvendelsen er besvart/ferdig behandlet.
Opplysninger vedrørende oppdrag blir lagret på vår server og/eller i vårt arkiv i henhold til gjeldende lover og regler.

Hvem har tilgang på opplysningene

Opplysninger du gir oss vil ikke bli brukt til andre formål enn beskrevet i denne personvernerklæringen. Alle våre regnskapskunder får en databehandleravtale som beskriver vår rolle og ansvar som databehandler, samt bruk av underleverandør i forbindelse med oppdraget. Vi selger aldri våre opplysninger om deg videre til tredjeparter.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg. Dette omfatter hvor vi har fått opplysningene fra, hva vi bruker opplysningene til, hvem som har tilgang til informasjonen og hvor lenge disse blir lagret. Du har rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendige, og kan trekke tilbake ditt samtykke til lagring av informasjon.

Hvis du ønsker mer informasjon kan du ta kontakt via vårt kontaktskjema eller ringe oss på telefon 370 05 190