Åpningstider Jul og Nyttår 2022.

Kontoret holder stengt fra og med Fredag den 23. desember til og med Fredag den 30. desember.

Vi sender ut brev til alle våre regnskapskunder i forbindelse med den nært forestående årsavslutningen. Vær vennlig å fyll ut det tilsendte årsoppgjørskjemaet og lever sammen med resterende bilag for 2022.

Årsoppgjør skjemaet vil du også finne ved å trykke på linken i teksten under her.

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god jul og et godt nytt år! 

Sommerstengt 2022

Kontoret har ferieavvikling og det vil i den forbindelse være sommerstengt i uke 28-30 (11. Juli til 31.juli).

Er det behov for kontakt i denne perioden kan dere henvende dere via vårt kontaktskjema.

Vi ønsker dere en riktig trivelig sommer!

Redusert bemanning julen 2020

Kontoret vil ha redusert bemanning i romjulen, det må dermed påregnes noe ekstra svartid ved henvendelser.

Vi har sendt ut brev til alle våre regnskapskunder i forbindelse med den nært forestående årsavslutningen. Vær vennlig å fyll ut det vedlagte årsoppgjørsskjemaet og lever sammen med resterende bilag for 2020. Årsoppgjørsskjema og brevet vil du også finne ved å trykke på linkene i teksten over.

Varetellingsliste for annen næring kan du laste ned i Excel format, eller som PDF, ved å trykke på den versjonen du ønsker

Til sist vil vi benytte anledningen til å takke våre kunde for et godt samarbeid i dette krevende året som har vært! Vi håper dere får en riktig god jul og et godt nytt år!

Ledig stilling

Vi har ved vårt kontor ledig stilling som autorisert regnskapsfører/rådgiver

Dine arbeidsoppgaver vil først og fremst være regnskap og årsoppgjør med selvstendig ansvar for egen kundeportefølje, samt opplæring av andre ansatte. Vi ønsker at du har autorisasjon som regnskapsfører og kunnskap om jord- og skogbruk. Du må ha evne til å jobbe selvstendig og se verdien av godt samarbeid.

Alternativt kan vi vurdere søkere med relevant erfaring innen taksering og eierskifte.

For spørsmål om stillingen, ring 37 00 51 90, eller ta kontakt via vårt kontaktskjema til Anna Jomås Buflaten.

Sommerstengt

Kontoret har ferieavvikling og har sommerstengt fra 6/7 til 2/8.

Dersom du har behov for å komme i kontakt med oss i løpet av denne perioden kan dere ringe på vårt hovednummer 37 00 51 90, eller sende mail til Anna Jomås Buflaten via vårt kontaktskjema.

Vi ønsker dere en trivelig sommer!

Informasjon knyttet til Korona-viruset (Covid-19)

Vi tar smittefaren på alvor og følger rådene gitt av helsemyndighetene, det blir dermed noen endringer for våre kunder:

Kontoret er stengt for kundebesøk, i første omgang frem til 26/3. Dersom tiltakene blir forlenget vil vi følge disse. Alle ansatte kan nåes på tlf. / e-post.

Gårdsbesøk/befaring kan gjennomføres etter gjeldende retningslinjer fra folkehelseinstituttet og anbefalinger fra takstforbundet Norsk Takst. 

Regnskapsbilag kan leveres i postkasse eller ved nærmere avtale her på kontoret- avtal da med oss via telefon/e-post. Per i dag er fristene for levering av oppgaver uendret.

Ta kontakt med oss om du skulle ha spørsmål!

Tlf 370 05 190, eller bruk vårt kontaktskjema

Jul 2019

Kontoret vil ha redusert bemanning i romjulen, det må dermed påregnes noe ekstra svartid ved henvendelser.

Vi har sendt ut brev til alle våre regnskapskunder i forbindelse med den nært forestående årsavslutningen. Vær vennlig å fyll ut det vedlagte årsoppgjørsskjemaet og lever sammen med resterende bilag for 2019. Skulle du trenge nytt årsoppgjørsskjema, eller lese brevet på nytt, kan du trykke på linkene, laste ned dokumentene og skrive ut.

Til sist vil vi benytte anledningen til å ønske våre kunder en riktig god jul og et godt nytt år! Vi ser frem til møte alle våre kunder til et fortsatt godt samarbeid i 2020!

Bilag årstermin 2019

Vi har nå kommet godt over halvveis i 2019 og tiden går fort mot et nytt årsoppgjør. For kunder som har over 20 bilag, eller har spesielle inntekter/kostnader i 2019, ber vi om at dere leverer/sender oss bilag så fort dere har mulighet. Resterende bilag leveres snarest mulig etter nyttår og innen 1. februar 2020.

Alle våre regnskapskunder har fått mail fra oss med denne informasjonen. Dersom dere ikke har fått denne mailen- ta kontakt!

eFaktura

Flere og flere ønsker å motta elektronisk faktura, fordelene er mange – tidseffektivitet, kostnads- og miljøbesparelser er tre gode grunner. Som følge av dette ønsker vi å kunne tilby våre kunder å motta efaktura fra oss, enten som PDF-vedlegg i mail eller EHF.

Ta kontakt om dette er noe du ønsker- enten ved å ringe eller sende mail! Kunder som allerede har gitt tilbakemelding på at de ønsker/ikke ønsker trenger ikke gi ny tilbakemelding

Alle våre regnskapskunder med registrert e-postadresse har fått mail fra oss- om du har endret e-postadresse: ta kontakt så vi får lagt inn oppdatert adresse. Dersom du ikke bruker e-post aktivt og sjekker jevnlig vil vi gjerne ha beskjed om dette også.