Informasjon knyttet til Korona-viruset (Covid-19)

Vi tar smittefaren på alvor og følger rådene gitt av helsemyndighetene, det blir dermed noen endringer for våre kunder:

Kontoret er stengt for kundebesøk, i første omgang frem til 26/3. Dersom tiltakene blir forlenget vil vi følge disse. Alle ansatte kan nåes på tlf. / e-post.

Gårdsbesøk/befaring kan gjennomføres etter gjeldende retningslinjer fra folkehelseinstituttet og anbefalinger fra takstforbundet Norsk Takst. 

Regnskapsbilag kan leveres i postkasse eller ved nærmere avtale her på kontoret- avtal da med oss via telefon/e-post. Per i dag er fristene for levering av oppgaver uendret.

Ta kontakt med oss om du skulle ha spørsmål!

Tlf 370 05 190, eller bruk vårt kontaktskjema

Jul 2019

Kontoret vil ha redusert bemanning i romjulen, det må dermed påregnes noe ekstra svartid ved henvendelser.

Vi har sendt ut brev til alle våre regnskapskunder i forbindelse med den nært forestående årsavslutningen. Vær vennlig å fyll ut det vedlagte årsoppgjørsskjemaet og lever sammen med resterende bilag for 2019. Skulle du trenge nytt årsoppgjørsskjema, eller lese brevet på nytt, kan du trykke på linkene, laste ned dokumentene og skrive ut.

Til sist vil vi benytte anledningen til å ønske våre kunder en riktig god jul og et godt nytt år! Vi ser frem til møte alle våre kunder til et fortsatt godt samarbeid i 2020!

Bilag årstermin 2019

Vi har nå kommet godt over halvveis i 2019 og tiden går fort mot et nytt årsoppgjør. For kunder som har over 20 bilag, eller har spesielle inntekter/kostnader i 2019, ber vi om at dere leverer/sender oss bilag så fort dere har mulighet. Resterende bilag leveres snarest mulig etter nyttår og innen 1. februar 2020.

Alle våre regnskapskunder har fått mail fra oss med denne informasjonen. Dersom dere ikke har fått denne mailen- ta kontakt!

eFaktura

Flere og flere ønsker å motta elektronisk faktura, fordelene er mange – tidseffektivitet, kostnads- og miljøbesparelser er tre gode grunner. Som følge av dette ønsker vi å kunne tilby våre kunder å motta efaktura fra oss, enten som PDF-vedlegg i mail eller EHF.

Ta kontakt om dette er noe du ønsker- enten ved å ringe eller sende mail! Kunder som allerede har gitt tilbakemelding på at de ønsker/ikke ønsker trenger ikke gi ny tilbakemelding

Alle våre regnskapskunder med registrert e-postadresse har fått mail fra oss- om du har endret e-postadresse: ta kontakt så vi får lagt inn oppdatert adresse. Dersom du ikke bruker e-post aktivt og sjekker jevnlig vil vi gjerne ha beskjed om dette også.